Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στο ανακαινισμένο Ψαράκι – ouzo bar fish restaurant στην παραλία της Καβάλας δοκιμάζουμε το νέο μενού συνοδεία επιλεγμένων οίνων της Nico Lazaridi!
Την εκδήλωση σχεδίασε και συντονίζει η TASTE ARTISANS – Μια γαστρονομική εμπειρία που δεν θέλετε να χάσετε!
Καρπάτσιο τόνου με κρέμα αυγοτάραχου & ζελέ λεμονιού Cavalieri MALAGOUSIA,
Τριλογία με κεφτεδάκια Château Nico Lazaridi Λευκό,
Γαρίδες σαγανάκι με λευκό κρασί, μουστάρδα & λεμόνι Evil Eye Ροζέ
Χοιρινό κότσι γάστρας με Ριζότο γραβιέρας Cavalieri XINOMAVRO
Brownie σοκολάτας & παγωτό βανίλια Solitaire Brut Λευκό
MENU DEGUSTATION – 24/11/20232
Ώρα έναρξης: 19:00
35€/ άτομο Κρατήσεις: +30 251 021 1750

Αφήστε μια απάντηση